Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-04@07:16:19 GMT

گلایه مردم از تخلف‌ها در بازرگام

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۵۵۵۲۶

گلایه مردم از تخلف‌ها در بازرگام

بازرگام، طرحی که با سروصدای زیاد در پاییز سال گذشته آغاز به کار کرد و قرار بود کالاهای اساسی را با قیمت مصوب به دست مصرف‌کننده برساند؛ طرحی که در ابتدا با پنج کالا شروع شد و قرار بود خیلی زود بسیاری از کالاهای دیگر را هم به فهرست خود اضافه کند.

اما با گذشت بیش از ۶ماه از راه‌اندازی این طرح، نه تنها فهرست آن به روزرسانی و تکمیل نشد که همین اقلام نیم‌بند هم بر اساس شنیده‌ها در برخی موارد به دست مصرف کننده نمی‌رسد و عملاً این سامانه کارایی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این روزها انتقادها و گلایه‌های شهروندان از بی‌خاصیت و بی‌اثر بودن سامانه درحالی است که قرار بود این سامانه مرهمی باشد برای بسیاری از مردم که مدت‌هاست زیر بارغول گرانی کمر خم کرده‌اند و افزایش قیمت کالاهای اساسی هر روز دلهره‌شان را بیشتر می‌کند.
با راه‌اندازی سامانه بازرگام قرار بود نابسامانی‌های بازار کالاهای اساسی کاهش یابد و کمکی باشد برای تنظیم بازار، اما نه تنها این اتفاق نیفتاد که به گفته بسیاری از مراجعه‌کنندگان قیمت اقلام تنظیم بازاری عرضه شده در این سامانه تفاوت چندانی با بازار آزاد ندارد و از سوی دیگر محصولات ارائه شده در آن که شاید کمی ارزان‌ترباشند هم قابل اعتماد نیستند.

گلایه از تأخیر و کم‌فروشی
برای نمونه یکی از مشتریان این سامانه به قدس می‌گوید؛ به نظر من هیچ نظارتی بر عرضه محصولات در این سامانه وجود ندارد کیفیت بسیاری از اقلام آن، چیزی نیست که ادعا می‌شود. 
یکی دیگر از شهروندان با اشاره به اینکه سبد کالایی که با مبلغ ۳۶۰هزارتومان از بازرگام خریداری و هزینه آن را هم پرداخت کرده‌ام با گذشت دو روز هنوز به دستم نرسیده، می‌گوید: با مراجعه به سامانه در قسمت پیگیری سفارش، نوشته «تحویل شده است»، اما هنوز به دستم نرسیده، معلوم نیست به چه کسی تحویل شده است!
وی افزود: چرا پیش از اینکه مردم را برای خرید از این سامانه ترغیب کنند زیرساخت‌هایش را ایجاد نمی‌کنند، مگر می‌شود برای دریافت یک قوطی روغن که اکنون به‌ آن احتیاج دارم تا دو روز بعد صبر کنم آن هم معلوم نیست به دستم برسد یا نه.
مشتری دیگر این سامانه با انتقاد از عملکرد بازرگام می‌گوید: پس از یک‌ساعت معطلی موفق به ثبت سفارش اقلام مورد نیاز خود در این سایت نشدم، این در حالی است که بسیاری از قیمت‌های محصولات عرضه شده در این سامانه که قرار است با کلی دردسر ثبت شود در سوپرمارکت سرکوچه خودمان با قیمت منصفانه‌تری عرضه می‌شود.

ضعف‌ها و کاستی‌ها را می‌پذیریم
مدیر بازرگام خراسان رضوی با اشاره به اینکه این سامانه از آذرماه پارسال کار خود را شروع کرده است و منکر ضعف‌ها و کاستی‌های موجود در این سامانه نیستیم، عنوان کرد: کاری که در این سطح قراراست شروع شود حتماً یک‌سری ضعف‌ها خواهد داشت.
سیدمحمد صیادی در گفت‌وگو با قدس با بیان اینکه روزانه هزارو۲۰۰ تا هزارو۴۰۰ درخواست در سامانه بازرگام استان ثبت می‌شود و کالاها درِ منازل تحویل می‌شود، افزود: با عرضه دیگر محصولات و همچنین برنج ایرانی و گوشت در این سامانه، درخواست‌ها افزایش بیشتری پیدا کرده است.
وی در مورد گلایه مشتریان درخصوص تأخیر و نامرغوب بودن برخی کالاها در این سامانه با اشاره به اینکه تأمین‌کننده کالا دولت است و ما مسئول توزیع آن هستیم، اظهار کرد: وقتی کالایی مثل مرغ برای فروش روی سایت می‌رود، بیش از ۲هزار درخواست را ثبت می‌کند، این کالا یا به دست ما نمی‌رسد یا دیر می‌رسد و تحویل کالا به روزهای بعد موکول می‌شود و همه چیز می‌رود روی چرخه‌ای که تا یک هفته نارضایتی به وجود می‌آورد و باید تا یک هفته جبران روزهای تأخیر را داشته باشیم.
وی افزود: تمام خودروهای حمل کالا و محصول آماده‌اند، اما در این میان بحث تأمین‌کننده مهم بوده و مردم این موضوع را نمی‌دانند و ما را متهم می‌کنند که بازرگام کالا را دیر به دست ما می‌رساند، اما نمی‌دانند مشکل کجاست.
وی با اشاره به اینکه این مشکلات و تأخیرها بیشتر مربوط به ایام نوروز بود و درحال حاضر مشکلی دربحث توزیع نداریم، عنوان کرد: از روزهای ابتدایی ماه رمضان در بحث توزیع مشکل خاصی نداریم و کالاها حداکثر طی ۲۴ساعت و در چهار بازه زمانی به دست مشتریان می‌رسد به طوری که نارضایتی‌ها به حداقل ممکن رسیده و سامانه روزبه‌روز درحال بهتر شدن است.

حساب دفتری مجازی!
وی در مورد گلایه از کم‌فروشی در برخی اقلام به‌خصوص مرغ ضمن تأیید این موضوع با اشاره به اینکه ما کالایی را که وزن ثابت ندارد، باید یک سقف مثلاً ۵کیلو با سه عدد مرغ را در نظر بگیریم،عنوان کرد: ما در مرکز توزیع یک‌سری ترازوهای دیجیتالی داریم که به شبکه و نرم‌افزار متصل‌اند وقتی وزن این سه عدد مرغ به عنوان مثال ۴ کیلو و۲۰۰گرم می‌شود به نرم‌افزار فرمان می‌دهد که این کالا ۸۰۰گرم کسری دارد و این ۸۰۰گرم به صورت تأمین اعتبار به کیف پول مشتری برگردانده می‌شود که با این اعتبار می‌تواند خرید دوباره انجام دهد و یا برگشت وجه را انتخاب و پول به حساب فرد برگردانده می‌شود و هیچ راه دیگری غیر از این وجود ندارد.
وی در مورد آمار کالاهای توزیع شده هم تصریح کرد: قرار بر این است آمارها در مورد میزان توزیع کالاهای اساسی در سامانه بازرگام توسط وزارت جهاد کشاورزی اعلام شود، اما از ابتدای راه‌اندازی سامانه به‌خصوص سه ماهه آخر سال گذشته بیش از۲۰۰ تن گوشت و مرغ و بیش از۱۵۰ تن برنج توزیع کرده‌ایم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سامانه بازرگام گلایه مردم تخلف کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۵۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند

به گزارش خبرنگار مهر، آزاد سهرابی شامگاه جمعه در جمع اصحاب رسانه کردستان اظهار کرد: سازمان مردم نهاد نوای باران سال ۸۶ مجوز فعالیت خود را دریافت کرده است و در راستای پیگیری معضل اجتماعی و پیشگیری از مواد مخدر فعالیت دارد.

وی با بیان اینکه تفاهمنامه‌ای با اداره‌کل آموزش‌های فنی حرفه‌ای استان در راستای آموزش خانواده‌های حاشیه شهر منعقد شده است، افزود: براین اساس یک‌هزار و ۵۰۰ بانوی بدسرپرست و خودسرپرست دوره آموزشی دیدند و گواهینامه فنی حرفه‌ای دریافت کردند.

وی به برگزاری فعالیت‌های فرهنگی این مؤسسه در سطح استان پرداخت و یادآور شد: برگزاری مسابقات نقاشی، برنامه‌های نشاط اجتماعی، جشنواره موسیقی، برپایی نمایشگاه، توزیع شعارهای پیشگیری از مواد مخدر بین تاکسی‌های سطح شهر برای تبلیغ در راستای پیشگیری از اعتیاد از برنامه‌های این سازمان در استان بوده است.

سهرابی اذعان کرد: توزیع سبدهای غذایی، اهدای لوازم‌التحریر، پوشاک و کفش، تهیه چادر جشن تکلیف برای دختران حاشیه شهر، اهدای وسایل پزشکی به نیازمندان و حاشیه شهر و توزیع ۷۰ دست لباس زمستانی برای کودکان محلات حاشیه شهر توسط خیرین از دیگر اقدامات انجام شده توسط این سازمان است.

وی اذعان کرد: توزیع سه هزار دست مانتو شلوار بین دانش‌آموزان نیازمند نیز از دیگر برنامه‌هایی بوده که توسط این سازمان مردم نهاد در استان انجام شد.

مدیرعامل سازمان مردم نهاد نوای باران کردستان اضافه کرد: تفاهمنامه همکاری با زندان برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی ویژه بانوان منعقد شد و امسال نیز برای آقایان دوره خیاطی برگزار می‌شود.

سهرابی یادآور شد: کارزار شهر سفید برای پاکسازی معتادان نیز از دیگر اقداماتی بود که توسط این سازمان مردم نهاد با همراهی مردم در استان انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد: همچنین به منظور حمایت از نوجوانان و جوانان ورزشکار محلات حاشیه شهر و نیازمندان، خط تولید لباس ورزش برای این افراد در سنندج راه‌اندازی می‌شود.

گفتنی است؛ سازمان مردم نهاد نوای باران کردستان در حوزه اعتیاد و معضلات اجتماعی از جمله خودکشی، افسردگی، اعتیاد و غیره ۱۷ سال است که با همراهی خیرین استان فعالیت دارد.

کد خبر 6095970

دیگر خبرها

  • جنتی: نادیده گرفتن تخلفات امام جمعه تهران، دهن کجی به مردم است
  • ۱۵۰۰ بانوی خودسرپرست کردستانی گواهینامه فنی وحرفه‌ای دریافت کردند
  • کنایه علی جنتی به افشای زمین خواری در حوزه علمیه ازگل/ نادیده گرفتن تخلفات صدیقی نوعی دهن کجی به مردم است
  • جمع آوری ۶ قلم کالای غیر استاندارد در نمایشگاه بین‌المللی قزوین
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • کارکنان برق بخش آبپخش تقدیر شد
  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود