Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسن میرزاخانی» روز پنجشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار استان مرکزی افزود: سامانه بازرگام از جمله پلتفرم‌های ملی برای توزیع اینترنتی کالاهای اساسی است و باید زمینه بهره برداری از این سامانه با پیگیری دستگاه‌های مربوطه برای تسهیل در دسترسی مردم به این کالاها فراهم شود.

وی با اشاره به برگزاری نشست‌های مختلف برای توزیع مرغ منجمد در استان مرکزی اظهار داشت: توزیع مرغ منجمد ابزاری برای کنترل قیمت گوشت مرغ در روزهای پایانی سال و ماه مبارک رمضان و جبران کسری این محصول در استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: گوشت مرغ منجمد باید توسط دستگاه‌ها مربوطه در اختیار فروشگاه‌های زنجیره‌ای و تعاونی‌ها با اولویت مناطق حاشیه‌ای و کم برخوردار قرار گیرد تا مردم بتوانند از آن بهره مند شوند.

میرزاخانی ادامه داد: نیاز است بررسی و رصد مستمر بازار به صورت روزانه با اولویت کالاهای اساسی در دستور کار سازمان صمت، جهاد کشاورزی و اصناف قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: اکنون در زمینه تامین نهاده‌های دامی در استان مرکزی هیچ کمبودی وجود ندارد و باید تامین و ذخیره سازی این نهاده‌ها در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی با تاکید بر افزایش ساعات توزیع میوه شب عید گفت: ساعات توزیع میوه شب عید باید به گونه‌ای باشد که از ایجاد صف‌های طولانی برای عرضه این محصولات جلوگیری شود.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: با توجه به نزدیکی به روزهای پایانی سال کالاهای اساسی به میزان کافی در این استان ذخیره سازی شده و مشکلی در تامین این کالاها در استان وجود ندارد.

«غلامرضا ملکی» افزود: با اقدامات انجام شده توسط ستاد تنظیم بازار قیمت برنج روند کاهشی داشته به طوری که هر کیلوگرم برنج هندی از ۲۴۰ هزار ریال به ۱۷۰ هزار ریال رسیده است.

 مدیر تعاون روستایی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: ۶۰۰ تن پرتقال و ۳۰۰ تن سیب برای توزیع به عنوان میوه شب در این استان به استان حمل و در سردخانه‌های اراک و ساوه ذخیره سازی شده‌است.

«حسین هاشمی» افزود: ۵۴ غرفه برای توزیع میوه شب عید در شهرستان‌های استان مرکزی پیش بینی شده و تعداد این غرفه‌ها قابل افزایش است.

یک‌هزار و ۲۰۰ شرکت تعاونی فعال در استان مرکزی وجود دارد که ۲۰ هزار و ۱۲۶ نفر در آن‌ها مشغول به فعالیت است.

استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.

برچسب‌ها کالاهای اساسی استان مرکزی ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کالاهای اساسی استان مرکزی ستاد تنظیم بازار کالاهای اساسی استان مرکزی ستاد تنظیم بازار کالاهای اساسی استان مرکزی برای توزیع میوه شب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۱۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی به مناسبت در پیش بودن هفته بسیج اقدامات یک سال اخیر بسیج سازندگی در استان را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سرهنگ پاسدار محمد گودرزی ظهر امروز در نشست خبری تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به اقدامات یک سال اخیر بسیج سازندگی در استان، اظهار داشت: بسیج سازندگی استان مرکزی سال گذشته تفاهم‌نامه و قراردادهای مختلفی را با دستگاه‌های اجرایی منعقد کرد که در راستای قرارداد با جهاد کشاورزی، 29 استخر ذخیره آب کشاورزی با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد تومان و 10 یادمان شهدا با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد تومان ایجاد شد.

وی افزود: 230 سری جهیزیه با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) با اعتباری بالغ بر 7 میلیارد تومان و سه هزار بسته کیف و لوازم‌التحریر توزیع شد، 30 واحد مسکونی با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد تومان با همکاری بهزیستی ایجاد شد، 15 مورد بازسازی و مرمت منازل رزمندگان دفاع مقدس که توان مالی کافی نداشتند، انجام گرفت، 2 هزار و 500 تُن قیر رایگان برای جاده‌های روستایی و آسفالت بین مزارع کشاورزی این استان توزیع و 350 هزار مترمربع آسفالت انجام شد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: ایجاد 50 منزل برای محرومان و مددجویان، اجرای 23 هزار متر کاشی و سرامیک برای منازل محرومان با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد و 400 میلیون تومان، اجرای 19 پروژه کانال آب کشاورزی به طول پنج‌هزار متر و تهیه و توزیع بیش از 100 بسته فرهنگی، از دیگر اقدامات بسیج سازندگی استان مرکزی در سال گذشته است.

گودرزی با اشاره به اجرای بیش از 100 ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی بیان کرد: برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان از 15 تا 21 اردیبهشت هدف گذاری شده است، شعار امسال هفته بسیج سازندگی همه با هم، بسیج خدمت‌رسانی نامگذاری شده است، رهبر معظم انقلاب بسیج را کلید طلایی حل مشکلات جامعه ذکر کردند و تشکیل گروه‌های جهادی یکی از طرح‌های مهم است که تاکنون با توفیقات خوبی همراه بوده است. برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، افتتاح هفت منزل محرومان، افتتاح سد ذخیره آب کشاورزی روستایی، اجرای صبحگاه مشترک و همایش تجلیل از مادران جهادی، از جمله برنامه‌های این هفته است.

وی با اشاره به اقدامات بسیج سازندگی استان را از سال 1390 تا 1402 گفت: اجرای 320 کیلومتر شبکه آب‌رسانی به روستاها، احداث و مرمت یک‌هزار و 800 واحد مسکونی، اهدای یک‌هزار و 896 سری جهیزیه به زوج‌های کم‌برخوردار، توزیع چهار هزار و 500 تُن قیر، بهسازی و مرمت 225 مدرسه، اجرای 110 کیلومتر راه و 40 پل روستایی، لایروبی 52 قنات به طول 40 کیلومتر، توزیع 700 هزار بسته معیشتی و لوازم‌التحریر، ایجاد 210 هزار مترمکعب استخر ذخیره آب کشاورزی، بهسازی و مرمت 247 مسجد و حسینیه، ایجاد 28 نماد یادمان شهدا، احداث 32 سالن ورزشی و کتابخانه در روستاها و مناطق کم‌برخوردار و توزیع بیش از 2 میلیون پُرس غذای گرم بین نیازمندان، بخشی از این اقدامات است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: تأسیس 812 صندوق قرض‌الحسنه توسط بسیجیان با 41 هزار نفر عضو، پرداخت 12 هزار و 800 فقره تسهیلات اشتغال‌زایی و تعاونی، حمایت و پشتبانی از 50 شرکت تعاونی، ایجاد 15 هزار شغل، برگزاری 400 نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، برپایی بیش از 2 هزار و 800 کلاس آموزش اشتغال و ارائه 570 هزار نفر ساعت آموزش، تشکیل یک‌هزار و 300 گروه جهادی و سازماندهی 29 هزار نفر در این گروه‌ها، برگزاری 594 اردوی جهادی، اجرای بیش از سه هزار طرح محرومیت‌زدایی و اجرای 2 هزار و 560 دوره تخصصی از جمله رسم هجرت، رسم خدمت و جهاد رسانه از جمله اقدامات اقتصاد مقاومتی سپاه روح‌الله استان مرکزی در طول 12 سال گذشته است.

گودرزی برگزاری جشنواره‌های هنری، دیدار جهادگران با مسئولان، تعمیر سه‌هزار و 350 دستگاه وسایل لوازم خانگی به صورت رایگان برای خانواده‌های محروم و سیل‌زده، ایجاد 45 قرارگاه جهادی، پهنه‌ای، منطقه‌ای و محلی، برگزاری سه دوره انتخابات و مجمع جهادگران، اجرای بیش از یک‌هزار و 500 اسکلت توسط جهادگران بسیجی و نصب آنها در منازل مناطق محروم و کم‌برخوردار، برپایی 12 نمایشگاه دستاوردهای بسیج سازندگی، تجلیل از 2 هزار و 800 جهادگر فعال را از دیگر اقدامات بسیج سازندگی استان برشمرد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای به راه‌اندازی کارخانه ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • اورهال واحد سیار فرآورشی اسکید مونتد با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه در روز
  • آمادگی شرکت نفت مناطق مرکزی برای راه‌اندازی ان‌جی‌ال ۳۱۰۰
  • شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند
  • شوراهای شهر و روستا نقشی اساسی و مهمی در کشور دارند
  • شهرک صنفی در رزن احداث می‌شود
  • تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی
  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد