Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- در حالی که چند وقتی است وزارت جهاد برای تنظیم بازار اقدام به توزیع اینترنتی برخی از اقلام کالاهای اساسی کرده، مردم از این روند رضایت ندارند و تاخیر در تحویل کالاها صدای آنها را درآورده است.

 در حالی که چند وقتی است وزارت جهاد برای تنظیم بازار اقدام به توزیع اینترنتی برخی از اقلام کالاهای اساسی کرده، مردم از این روند رضایت ندارند و تأخیر در تحویل کالاها صدای آنها را درآورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براین اساس در حال حاضر عرضه کالاهایی مانند گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، برنج خارجی و ایرانی و سیب زمینی با نرخ‌های مصوب و تعیین شده از سوی دولت از طریق سامانه بازرگام عرضه می‌شود و مردم می‌توانند این محصولات را با نرخ دولتی خریداری کنند. براین اساس گوشت گوساله مخلوط با قیمت هر کیلو ۹۹ هزار و ۸۰۰ تومان و گوشت بره مخلوط با قیمت هر کیلو ۱۰۵ هزار تومان توسط سامانه بازرگام عرضه می‌شود همچنین مرغ با قیمت کیلویی ۳۱ هزار تومان و تخم مرغ به قیمت هر شانه ۴۳ هزار تومان در این سامانه عرضه می‌شود. قیمت سیب زمینی عرضه شده در این سامانه نیز ۹,۸۰۰ تومان است و عرضه هوشمند هر کیلو گرم برنج شیرودی هم با قیمت ۴۲ هزار تومان، برنج فجر ۳۶ هزار تومان و برنج هاشمی ۵۶ هزار تومان صورت می‌گیرد.

با این حال مردم در تماس با خبرنگار مهر عنوان کرده‌اند که خدمات رسانی سامانه بازرگام به آنان مطلوب نیست در این زمینه یکی از خریداران خانم که به اومیکرون نیز مبتلاست و تنها زندگی می‌کند به خبرنگار مهر گفت: بنده در تاریخ ۲۳ بهمن ماه حدود ۲۰۰ هزار تومان از این سامانه خرید کردم، با توجه به اینکه قرنطینه بودم و امکان خروج از منزل را نداشتم اما متأسفانه تا امروز که ۳۰ بهمن ماه است کالاهای خریداری شده به دستم نرسیده و این مساله به شدت برای من دردسرساز شده ضمن اینکه ناچار شده‌ام برای خرید با بیماری که دارم به خارج از منزل مراجعه کنم.

این خانم همچنین عنوان کرد که قیمت فروشگاه‌های زنجیره‌ای تفاوت چندانی با سامانه آنلاین مذکور ندارد و مردم راحت تر می‌توانند کالاهای مورد نیاز خود را از این فرودگاه‌ها تأمین کنند.

تأخیر یک هفته‌ای در تحویل کالاهای اساسی و ضروری به مردم

وی گفت که بنده امروز باید به دکتر مراجعه می‌کردم اما بخاطر اینکه امکان دارد کالاها ارسال شود و کسی نباشد که آنها را تحویل بگیرد، به مطب مراجعه نکردم و باید منتظر زمان دیگری باشم دکتر پزشک من را معاینه کند و همین مساله استرسم را بسیار زیاد کرده و نمی دانم که باید چکار کنم.

به گفته این خانم خریدار وی مرتب با این پیامک از سوی سامانه بازرگام مواجه می‌شود: بازرگامی عزیز، ضمن عذرخواهی، با توجه به حجم بالای سفارشات، سفارش شمادر تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۳۰ بازه ۰۹-۱۶ ارسال می‌شود. از شکیبایی شما متشکریم

یکی دیگر از خریداران آقا هم که نمی‌خواست نامش در این گزارش عنوان شود به خبرنگار مهر گفت با تأخیر یک هفته‌ای در دریافت کالاهای خریداری شده از بازرگام مواجه است.

وی با بیان اینکه سرعت در تحویل کالاهای اساسی آن هم در شرایطی که اومیکرون به شدت شیوع یافته، بسیار ضروری است، گفت: با توجه به افزایش قیمت کالاهای اساسی و هزینه‌ای که برای خرید آنها پرداخت می‌کنیم، وقتی در دریافت کالا با تأخیر مواجه می‌شویم و ناچاریم از بیرون هم آنها را خرید کنیم دچار مشکلات مضاعف می‌شویم چرا که هم یک هزینه برای خرید از بازرگام پرداخت کرده‌ایم و هم دوباره باید هزینه و مجدداً کالاها را خریداری کنیم.

این روند نشان می‌دهد که فرآیند توزیع هوشمند کالاهای اساسی با مشکلات جدی مواجه است و به جای اینکه گره گشای مشکلات مردم در شرایط دشوار کنونی باشد، بر استرس و فشار آنها افزوده و همین مساله اهمیت ورود مسئولان و رسیدگی فوری به این مساله را صد چندان می‌کند.

براساس این گزارش، پیگیری‌های خبرنگار مهر از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان مرکزی تعاون روستایی برای پاسخگویی در این زمینه منجر به نتیجه نشد.



 

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تحویل کالاها سامانه بازرگام کالاهای اساسی خبرنگار مهر هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد

مجتبی صفری سرپرست یک شرکت خلاق فعال در زمینه فناوری‌های مالی هوشمند مستقر در کارخانه نوآوری آزادی، درباره ماهیت دقیق «سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال» به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا توضیح داد: این سامانه، یک پلتفرم هوشمند برای آموزش و آزمون خطا در یک محیط کاملا نزدیک به واقعیت برای فعالیت در بازار ارز دیجیتال و به‌ویژه کریپتو است.

وی افزود: در این سیستم، سه ربات هوشمند در قسمت‌های مرتبط با فعالیت کاربر، تمام فرآیند‌های انجام‌شده فرد را در معاملات آنلاین ارز دیجیتال، رصد و پیگیری کرده و درنهایت به کاربر، بازخورد و گزارش می‌دهند.

صفری درباره سطوح فعالیت ربات‌های هوشمند این نرم‌افزار و خدماتی که ارائه می‎کنند، توضیح داد: در حوزه‌های پیداکردن فرصت معاملاتی در بازار ارز دیجیتال، اطلاع‌رسانی ایونت‌های اقتصادی و بولتن‌های خبری مرتبط و همچنین تحلیل تکنیکال عملکرد کاربر و نحوه معامله‌کردن وی ازجمله خدمات ربات‌های هوشمند در این نرم‌افزار است.

سرپرست این شرکت خلاق، در پاسخ به این سوال که آیا از طریق این سامانه هوشمند می‌توان به بازار‌های واقعی ارز دیجیتال متصل شد و معامله کرد، گفت: اکنون برای هرسطح کاربر، یک دسترسی به بازار تعریف شده است، برای مثال در سطح اول و ابتدایی، یک آکادمی تعاملی برای کاربران تعریف شده است تا بتوانند معامله‌کردن با پول دیجیتال را یاد بگیرند.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین گام‌های توسعه‌ای برای این سامانه، اتصال کاربران به فضای واقعی معاملات و انجام فرآیند‌های معامله الگوریتمی ارز دیجیتال در بازار واقعی است. 

صفری با اشاره به بهره‌گیری از هوش مصنوعی در طراحی این نرم‌افزار گفت: از فناوری هوش مصنوعی AI به‌عنوان دستیاری هوشمند برای شخصی‌سازی دیتای کاربران و ارائه بازخورد معاملات ارزدیجیتال دربازار، استفاده شده است. 

وی افزود: رفتار و سطح کاربر برای ارائه نوع بازخورد به فرد از هوش مصنوعی استفاده شده است.

مدیر این شرکت خلاق درباره خدماتی که توسط این سامانه ارائه می‌شود، توضیح داد: پلتفرم هوشمند آموزش معامله در بازار ارز دیجیتال به کاربران این امکان را می‌دهد که بدون دانش برنامه‌نویسی و با استفاده از ابزار‌های مختلف تحلیل تکنیکال، تحلیل داده‌های آنچین، داده‌های اقتصاد کلان و شاخص‌های مدیریت ریسک انواع استراتژی‌های مختلف را تحلیل کنند.

وی ادامه داد: کاربران در این سامانه می‌توانند علاوه‌بر دریافت آلارم و تحلیل داده‌های بازار ارز دیجیتال، سفارش‌های خود را در صرافی‌ها ثبت کنند.

صفری به تعداد کاربران داخلی و خارجی این نرم‌افزار اشاره کرد و ادامه داد: علاوه‌بر کاربران داخلی، حدود هزار کاربر خارجی از شرکت‌های کشور‌های چین، ترکیه و امارات از این نرم‌افزار استفاده می‌کنند. 

این فناور حوزه ارز دیجیتال بیان کرد: نرم‌افزار هوشمند آموزش ارز دیجیتال برای نخستین‌بار است که توسط متخصصان داخلی در دنیا طراحی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • میوه‌های نوبرانه ارزان می‌شود
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • قیمت دلار در بازار باز هم پایین تر می آید؟
  • نارضایتی تولیدکنندگان در سال جهش تولید با مشارکت مردم
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است